Kunagi 2014-2015 olen usinasti sinna laene andnud kuid asi lõppes -15% tulususe krahhiga ning olen siibrit koomale tõmbanud. Samas tähtajaga 12K ja 24 K laenud käitusid ja ka käituvad hästi.
Kas keegi soovib kogemust jagada kuidas selles 800-6K segmendis praegu asjad on?
aleks781
Kas keegi soovib kogemust jagada kuidas selles 800-6K segmendis praegu asjad on?
Kas … 800 või 810 … ? 6K omad on kõigis grupis kehvimad. Tootlus läheks portaalile ja investoritele natuke paremaks siis, kui 6K laenamisel peaks ka kohe intressi ära maksma (teine kord olekski see ainuke makse, sest rohkem ei laeku lihtsalt midagi, vähemalt midagi saadud).
kindlus
kindlusKarta on, et intressi kohest maksmist me tegema ei hakka. See ajaks süsteemi senise loogika sassi. Pean tunnistama, et me küll jälgime erinevaid pikkusi pisteliselt, kuid seda, et 6-kuistega on midagi ekstra halvasti, me kahjuks märganud ei ole. Võibolla on probleem lihtsalt selles, et 6-kuiste intress on üsna madal?
Kas … 800 või 810 … ? 6K omad on kõigis grupis kehvimad. Tootlus läheks portaalile ja investoritele natuke paremaks siis, kui 6K laenamisel peaks ka kohe intressi ära maksma (teine kord olekski see ainuke makse, sest rohkem ei laeku lihtsalt midagi, vähemalt midagi saadud).
Omaraha.ee
kindlus
Õige täpsustus… mõtlesin 801-900 skoori.
Omal ajal analüüsisin seda ning minu leid oli et probleem tol ajal oli just 810 skooriga. See oli skoor mida igaüks puhta krediidiinfoga ning ilma lisadokumente portaalile esitamata saab kui esimest korda tuleb. Minu puhul suurem osa neist just olidki kliendid kes said raha ja kadusid.
Huvitav, et kas tõesti ainult minul see probleem esines…?
aleks781Muide, see väide ei vasta tõele.
See oli skoor mida igaüks puhta krediidiinfoga ning ilma lisadokumente portaalile esitamata saab kui esimest korda tuleb.
OR
arne
Muide, see väide ei vasta tõele.
kas minu väide ei vasta tõele täna või aastal 2014?
ja kus siis tõde on, täna?