Mis kasu on maksimaalse summa seadmisest investeerimistingimustes kui see kehtib laenu ning mitte laenaja kohta. Üks isik saab võtta mitu väikest laenu ja piirang muutub mõttetuks.
Mul on reaalne juhtum, kus ma seadsin 600-700 skooriga laenajate jaoks konkreetse piirangu. Samas üks laenaja (lepingud S12035040 ja S12035040) võttis üheaegselt kaks väikest laenu ja minult läks talle topeltsumma laenu.
Alguses oli siin portaalis süsteemis piirang, et üks laenaja ei saanud samalt investorilt automaatse süsteemi kaudu enne 6 kuu möödumist uut laenu. Miks see piirang maha on võetud?
Piirangu võiks siiski seada laenaja, mitte laenu kohta.
Pankur
Mul on reaalne juhtum, kus ma seadsin 600-700 skooriga laenajate jaoks konkreetse piirangu. Samas üks laenaja (lepingud S12035040 ja S12035040) võttis üheaegselt kaks väikest laenu ja minult läks talle topeltsumma laenu.
Alguses oli siin portaalis süsteemis piirang, et üks laenaja ei saanud samalt investorilt automaatse süsteemi kaudu enne 6 kuu möödumist uut laenu. Miks see piirang maha on võetud?
Piirangu võiks siiski seada laenaja, mitte laenu kohta.
Tõepoolest oli meil hiljuti üks juhtum, kus klient võttis laenu, tegi kohe tagastuse ja võttis uue laenu. Peale lõpetamitaotluse saamist vabastas arvuti kõik esimese laenu investorid ja suunas nad uude laenu. Selline trikk enam läbi ei lähe.
Teie poolt mainitud piirang on jõus, seda ei ole plaanis maha võtta.
arne
Teie poolt mainitud piirang on jõus, seda ei ole plaanis maha võtta.
Tekkis küsimus, kas see max summa piirang laenaja kohta on jõus? Ja kui on jõus, siis kuidas seda rakendada? Vaatan, et täna on kaks laenajat kumbki saanud mult laenu 3x. Ehk siis max limiidi 20 eur asemel 20+20+20 eur. Hea meelega samale laenajale mitu korda ei laenaks, pigem hajutaks laenajate vahel. Olen siin üsna uus ja võib-olla kõike veel ei tea, hea kui keegi juhendaks.
Kassakas
Teilt on tõepoolest võetud 3 x 20€. Nii ei peaks olema. Esmaspäeval kontrollime üle.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Lähem uurimine näitas, et sel hetkel oli Teil kolm seadistust. 21.09 olete kaks tükki kustutanud. Nii et meie poolt kõik õige.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Tol hetkel oli mul tõepoolest tehtud 3 erinevat seadistust. Eeldasin, et automaat valib nendest vaid ühe. Oma eeldusel toetusin teie juhtnööridele, kus alajaotuses “abiks investorile” lugesin järgmist:
“Näide. Seadistad investeerimiskonto alla kaks korda sama lühilaenu, ühe intressiga 25%, teise 30%. Tõenäoliselt tekib seis, et Sinu 25% läheb kohe töösse, 30% jääb aga ootama soodsat hetke. Kui tekib selline hetk, saad ju suuremat tulu.”
Küllap sain siis millestki valesti aru, minu näite puhul läksid töösse kõik seadistused. Hetkel olen erinevatest seadistustest loobunud.
Kassakas
“Näide. Seadistad investeerimiskonto alla kaks korda sama lühilaenu, ühe intressiga 25%, teise 30%. Tõenäoliselt tekib seis, et Sinu 25% läheb kohe töösse, 30% jääb aga ootama soodsat hetke. Kui tekib selline hetk, saad ju suuremat tulu.”
Küllap sain siis millestki valesti aru, minu näite puhul läksid töösse kõik seadistused. Hetkel olen erinevatest seadistustest loobunud.