• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere,

Kui vaatan laenu infot siis näen, et pärast 2 kuud on intressid maha tõmmatud ja kirjas, et “üle kirjutatud”. Mis see tähendab ja miks selline asi on toimunud? Ühtegi infot ega midagi muud ei ole.

m2rdo
m2rdo
Kui vaatan laenu infot siis näen, et pärast 2 kuud on intressid maha tõmmatud ja kirjas, et “üle kirjutatud”. Mis see tähendab ja miks selline asi on toimunud? Ühtegi infot ega midagi muud ei ole.
Laenaja on teinud kuumakse edasilükkamise ja järgmine kuu peab ta Teile tasuma kaks osamakset.
vlk494
vlk494

Kas selline tegevus laenaja poolt on tasuline tegevus? Kui jah, siis kas ka mina, kui investor, saan sellest mingit kasu, kui seda tehakse või saab ainult portaal?
Ehk siis kas minu jaoks lihtsalt jõuga venitatakse raha kättesaamist või saan ma selle eest mõne sendi kompensatsiooniks ka (viivis vms)?
DEEM0N
Kui pikalt saab intress olla järjest “ülekirjutatud”? Kas laenaja saab makseid mitu kuud järjest edasi lükata? Mida saab portaal selle eest?
Kui juba segase info järelepärimiseks läks, siis sooviks teada, mida tähendab intressi tagasi maksmisel märge “külmutatud”?
Oleks tore kui selline info oleks kõigile kättesaadav avalikul lehel.
tomtom7
tomtom7
Kui pikalt saab intress olla järjest “ülekirjutatud”? Kas laenaja saab makseid mitu kuud järjest edasi lükata? Mida saab portaal selle eest?Kui juba segase info järelepärimiseks läks, siis sooviks teada, mida tähendab intressi tagasi maksmisel märge “külmutatud”?Oleks tore kui selline info oleks kõigile kättesaadav avalikul lehel.
Laenajal on kolm lüket. Kunagi ammu, umbes aasta tagasi, oli kuus. 3 lüket tähendab seda, et tänase makse saab lükata järgmise maksega kokku ja siis need kaks omakorda ülejärgmisega kokku. Kui saabub see ülejärgmine kuupäev, tuleb vähemalt üks makse ära maksta, mispeale vabaneb kaks lüket, mida saab kohe jälle kasutada. Portaal teenib lükketasu, investor täiendava intressi. See jutt käis pikkade laenude kohta. Lühilaenudel, kus teatavasti on üksainus makse, on administraator lubanud mõnel juhul ka rohkem lükkeid. On juhuseid, kus seda ühte makset on juba aasta aega edasi lükatud.
Märge “Külmutatud” näitab, et edasi on lükatud osaliselt tasutud makse. Muidu on skeem sama.
Omaraha.ee
arne

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in