• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere, kas max intress on piiratud 50%-ga millest rohkem ei ole võimalik seadistada? Seadistamisel muutub intressi kast punaseks ja ei lase salvestada. Ja need intressid mis pakkumiste all 60%-ni jooksevad on lihtsalt varasemast ajast?
vivaldi
vivaldi
Tere, kas max intress on piiratud 50%-ga millest rohkem ei ole võimalik seadistada? Seadistamisel muutub intressi kast punaseks ja ei lase salvestada. Ja need intressid mis pakkumiste all 60%-ni jooksevad on lihtsalt varasemast ajast?
Tere.
Jah, max intressi on langetatud 50%-le. Reaalselt puudutab see vaid 7- ja 10-aastaseid laene. Ka varasemalt seadistatud 60% ei pääse enam sisse.
Omaraha.ee
arne
arne
Mis ajast max intressi muutus on võetud kasutusele? Mis on selle põhjus?
Paluksin Omaraha teatada investeeringuid puudutavaid asju avalikult ega teha seda vaikimisi. Sellega kaasneb palju teadmatust ja küsimusi.
soodnelaen
soodnelaen
Umbes nädal tagasi. Põhjus on selles, et 7- ja 10-aastaste laenude krediidi kulukuse määr ei mahtunud enam seadusega ette nähtud piiridesse. Lisaks sellele ei ole väga mõistlik väljastada nii pikki laene nii kõrge intressiga.
Omaraha.ee
arne
arne
Oli see mullegi ootamatu ebameeldiv ÜLLATUS. Mis tegelikult oleks pidanud teineteisest lugupidavate äripartnerite puhul olema selline muutus pikalt ette teada. Ja mitte käima äkitselt, teatamata ning salamisi.
Panin pika tähtajaga ja madala skooriga isepakkujad kinni
Oosmo
arne
Tere.
Jah, max intressi on langetatud 50%-le. Reaalselt puudutab see vaid 7- ja 10-aastaseid laene. Ka varasemalt seadistatud 60% ei pääse enam sisse.
Omaraha.ee

Tere,

Minul ei lase ka lühemajalistele laenudele rohkem kui 50% panna?
Kas need mis seni 60% on olnud, pole siis enam automaatselt sisse saanud?
mihkelnurm
Tere,
Kas selline asi on mõistlik, et nimetame Eesti (tegelik: Eesti/Läti) lühemad perioodid, kui 7 ja 10 a laenude väljaandmise intressi tõsta üle 50% nii palju, et max kulukuse määr oleks seadusega kooskõlas? Kuna lätlased eriti midagi ei maksa (95% laene on sinised, punased, kollased), siis vähemalt eestlaste tagasimaksed suudavad lätlaste mittemakseid kompenseerida natukenegi. Teine küsimus: kas lätlasel piisab sellest, et esitada laenutaotlus Eesti IP arvutist (Valga ja Valka on üks linn, ainult teeservas asub post ja kui tähelepanelikult ei vaata, ei saa arugi, et oled juba teises riigis) ja saab Eesti laenudesse sisse? Varem arvasin, et need on vene rahvusest inimesed, aga võta näpust. Jõudu, eks näis, mis elu toob.
kindlus
Kas Max intress on jälle muutunud?
Ma ei saa enam laenu panna üle 35%, mis teema sellega on?
Kui ma panen nuppu “Soovita” tuleb kastidesse suuremad numbrid, kui siis vajutan salvesta lähevad kastid punaseks ja pean vähendama kuni 35 % peale.
mihkelnurm
mihkelnurm
Kas Max intress on jälle muutunud?Ma ei saa enam laenu panna üle 35%, mis teema sellega on?Kui ma panen nuppu “Soovita” tuleb kastidesse suuremad numbrid, kui siis vajutan salvesta lähevad kastid punaseks ja pean vähendama kuni 35 % peale.
Jah, max intress on 35%.
OR
arne
mihkelnurm
Kas Max intress on jälle muutunud?Ma ei saa enam laenu panna üle 35%, mis teema sellega on?Kui ma panen nuppu “Soovita” tuleb kastidesse suuremad numbrid, kui siis vajutan salvesta lähevad kastid punaseks ja pean vähendama kuni 35 % peale.
Muide, kas ise ei tule selle peale, et 40%, 50% ja 60% intressid on jätkusuutmatud ja terve mõistusega inimene sellise intressiga laenu ei võta. Võtavad petturid ja inimesed, kes ei saa aru, mida teevad. Selliste pealt tulu nagunii ei teeni.
peeter82
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in