Kuhu on kadunud tagatud laenud?
Ergo64
Ergo64Need aeguvad nädalaga. Paneme kohe uuesti üles.
Kuhu on kadunud tagatud laenud?
Omaraha.ee
Miks tagatud laenude pakkumiste hulk nii kokku kuivanud on? Liiga palju vaba raha?
Ergo64
Ergo64Need hanguvad nädalaga ära ja vahel me unustame uuesti üles panna. Nüüd on jälle olemas.
Miks tagatud laenude pakkumiste hulk nii kokku kuivanud on? Liiga palju vaba raha?
OR
kas on tulemas uusi laene?
corvert
Kuidas tagatud laenude intressi arvutatakse?
Proovi möttes laenasin neljaks kuuks 10 euri välja, intressiga 8,55%. Nüüd on 10.17 koos intressiga tagasi.
Hetkel minu arvutuste kohaselt tuleb intress 5,1% aastas, mitte 8,55%. Kas on kuskilt mul midagi kahe silma vahele jäänud tingimustes või on mu arvutuskäik vale?
Äkki keegi manab mulle selle öigema pildi ette, miks mul seda 8,55% intressi, mulle seni teada olevate matemaatiliste arvutustega, ei tule.
mairo93
Proovi möttes laenasin neljaks kuuks 10 euri välja, intressiga 8,55%. Nüüd on 10.17 koos intressiga tagasi.
Hetkel minu arvutuste kohaselt tuleb intress 5,1% aastas, mitte 8,55%. Kas on kuskilt mul midagi kahe silma vahele jäänud tingimustes või on mu arvutuskäik vale?
Äkki keegi manab mulle selle öigema pildi ette, miks mul seda 8,55% intressi, mulle seni teada olevate matemaatiliste arvutustega, ei tule.
mairo93Intress arvutatakse ju laenujäägilt. 10,17 on õige number.
Kuidas tagatud laenude intressi arvutatakse?Proovi möttes laenasin neljaks kuuks 10 euri välja, intressiga 8,55%. Nüüd on 10.17 koos intressiga tagasi.Hetkel minu arvutuste kohaselt tuleb intress 5,1% aastas, mitte 8,55%. Kas on kuskilt mul midagi kahe silma vahele jäänud tingimustes või on mu arvutuskäik vale? Äkki keegi manab mulle selle öigema pildi ette, miks mul seda 8,55% intressi, mulle seni teada olevate matemaatiliste arvutustega, ei tule.
peeter82Aitäh, öigus-öigus, see jäigi kahe silma vahele.
Kas lähiajal on uusi tagatud laene lisandumas?
olivers
oliversNendega on tehniline probleem, mida lahendatakse.
Kas lähiajal on uusi tagatud laene lisandumas?
OR