Kas ma olen midagi maha maganud või pole aru saanud… Varem tekkis üksikute “punaste” laenude juurde võimalus neid maha müüa ja müük oli justkui investori enda otsustada. Aga nüüd näen kontoväljavõttes korduvalt 60% müüke tagatisfondile, mis toimuvad iseenesest. Mis reeglite järgi neid tehakse?
Kommentaariumis mainiti midagi 80% lähedal olevatest müükidest. Tahan ka 80% saada…
McGill
Kommentaariumis mainiti midagi 80% lähedal olevatest müükidest. Tahan ka 80% saada…
McGillTeil ei ole neid laene, mida vabatahtlikult müüa saab. Müügihind on 80% juba pikemat aega. Kus Te näete 60% müüke?
Omaraha.ee
arneSlovakkias?
olaviSorry, Slovakkias on muidugi 60%.
Omaraha.ee
Jah, Slovakkias. Aga seni pole vastust küsimusele, miks ja millistel tingimustel selline sundmüük toimub. (Mul pole andmeid otsustamaks, kas olukord oli tõepoolest lootusetu ja saadud 60% oli Omaraha abistav käsi … Või siis vastupidi… Viivistest tekkiv tulu on ju magus, iseäranis juhul kui leping soodsalt üles osta.)
McGill
McGillMiks toimub? Selline on portaali toimimise loogika, seepärast toimubki. Kui huvi on, võime kõik nõuded Teile müüa, eks siis näete kui magus see on. Keskeltläbi korra kvartalis arvab keegi foorumis, et Omaraha ainus eesmärk ongi mõnele investorile mütsi paari tonni jagu sügavamale pähe tõmmata. Eks me ole sellega harjunud.
Olen siin rohkem kui üks kord kirjutanud, et lubatud 60% nõude täitmiseks maksame fondile peale. Täna saame öelda, et tulemus paraneb, kuid mõnda aega maksme kindlasti veel. Hea on see, et kevadel käiku lastud uus skoorimismudel toimib ja kvaliteet ning tootlus tasapisi paranevad.
Omaraha.ee
See muudatus viidi ju sisse kaks aastat tagasi, kui ma ei eksi. Ka mina arvasin alguses ,et see muudatus on pigem halb, sest mina ei saa enam otsustada, mida müüa ja mida mitte. Tänaseks on näha, et süsteem toimib ja raha saab kiiresti tagasi ringlusesse.
viperxxl
viperxxlSama siin!
See muudatus viidi ju sisse kaks aastat tagasi, kui ma ei eksi. Ka mina arvasin alguses ,et see muudatus on pigem halb, sest mina ei saa enam otsustada, mida müüa ja mida mitte. Tänaseks on näha, et süsteem toimib ja raha saab kiiresti tagasi ringlusesse.