vivaldi
Aitäh sulle, usaldusväärne…
Ärme personaalseks kipu. Hätta jäänud üksiklaenajatele näpuga näitamine ja nende nimede avalikustamine pole otstarbekalt kasutatud aeg ega maitsekas žest. Võlanõuetega las müttab portaal ja äärmuslikul juhul ka inkasso, kes selle teenuse eest meie käest raha saavad. Kaasinvestorina soovitan Sul võtta seda konkreetset haput laenu külma kõhuga ja järgida head tava - muuda eelnev postitus ja eemalda sellest antud laenaja päris nimi.
HannesR
Sa ei saanud aru Hannes. Asi pole selles konkreetses hapus laenus iseenesest (mul on neid palju), vaid selles, et inimene teeb endale reklaami, kui usaldusväärsele tagasimaksjale ja siis ei maksa tagasi. Ja postituses on kirjas ainult eesnimi, kui see kedagi veel riivab siis kustutan.
Tere, vabandust, tegin jah ennatlikku reklaami, kaotasin töö, mandi psühhiaatriahaiglasse ja nii edasi, nüüd maksab ema inkassole seda. Küll makstud saab kunagi, kuigi võlgnetavad summad läksid (tänu inkassofirma valikule vist, armas portaal) ikka ulmeliseks. Oleks pidanud kohtusse laskma, oleks tulnud odavam minu perele, aga olen juba kord korralikust perest. ;)
-c
ella
-c
ellaTead, anna andeks, aga ma kui sa oled korralikust perest ning kasvatatud fantastiliselt, nii nagu sa kirjeldad, oleksid sa helistanud oma perele ning see lahendus oleks tulnud teisiti. Oleme ausad - ei ole kellegi teise käkk.
Tere, vabandust, tegin jah ennatlikku reklaami, kaotasin töö, mandi psühhiaatriahaiglasse ja nii edasi, nüüd maksab ema inkassole seda. Küll makstud saab kunagi, kuigi võlgnetavad summad läksid (tänu inkassofirma valikule vist, armas portaal) ikka ulmeliseks. Oleks pidanud kohtusse laskma, oleks tulnud odavam minu perele, aga olen juba kord korralikust perest. ;)-c
- 1
- 2