Tere!
Kas keegi võiks algajale investorile selgitada, et mis põrgu moodi saab olla võimalik, et paarisaja kuni mõnetuhandesed laenutaotlused ootavad vastet nädal aega? Minu teada, ükskõik kust küsid antakse vaste ikkagi suhteliselt koheselt. See tekitab natukene ebausku lihtsalt muud midagi. Ja kas antud leheküljel ongi tavaline, et laenutaotlusi on keskmiselt 18 üldse kokku (eesti/slovakkia)?
moneybear
Kas keegi võiks algajale investorile selgitada, et mis põrgu moodi saab olla võimalik, et paarisaja kuni mõnetuhandesed laenutaotlused ootavad vastet nädal aega? Minu teada, ükskõik kust küsid antakse vaste ikkagi suhteliselt koheselt. See tekitab natukene ebausku lihtsalt muud midagi. Ja kas antud leheküljel ongi tavaline, et laenutaotlusi on keskmiselt 18 üldse kokku (eesti/slovakkia)?
moneybearEnamus taotlusi täidetakse automaatselt investorite investeerimistingimuste abil ja need taotlused ei tule laenutaotluste lehele. Kui laenaja soovib soodsamat intressi, siis saab ta taotluse enda poolt määratud intressiga ootele jätta. Neid taotlus näete laenutaotluste lehel ja saate nendesse manuaalselt investeerida.
Tere!Kas keegi võiks algajale investorile selgitada, et mis põrgu moodi saab olla võimalik, et paarisaja kuni mõnetuhandesed laenutaotlused ootavad vastet nädal aega? Minu teada, ükskõik kust küsid antakse vaste ikkagi suhteliselt koheselt. See tekitab natukene ebausku lihtsalt muud midagi. Ja kas antud leheküljel ongi tavaline, et laenutaotlusi on keskmiselt 18 üldse kokku (eesti/slovakkia)?
Investeerimistingimusi saate seadistada “INVESTEERI” - “Investeerimistingimused” lehele.
vlk494
Tänud!