Tervist
Äsja liitusin selel saidiga ja investeerisin natuke siia kontole.
Mul on küsimus selle kohalt, et kas hetkel ongi siin võimalik investeerida INVESTEERI alt olevasse seitsmesse
inimesse/firmasse?
Ning kui süsteemi poolt pakkutav osa on kogu ülejäänud osa katvalt hall, võin eeldada, et sinna enam ei ole
võimalik investeerida?
Ning väheke ohmu küsimus ka veel.
Kui näidatakse, et laenu intress on nt 20% viie aasta peale, siis eeldan õigesti, kui tähendaks seda, et kui investeeriksin 100 eurot
oleks minu kasum viie aasta peale 20 eurot?
Tänades ette vastamast.
Sandrak
Äsja liitusin selel saidiga ja investeerisin natuke siia kontole.
Mul on küsimus selle kohalt, et kas hetkel ongi siin võimalik investeerida INVESTEERI alt olevasse seitsmesse
inimesse/firmasse?
Ning kui süsteemi poolt pakkutav osa on kogu ülejäänud osa katvalt hall, võin eeldada, et sinna enam ei ole
võimalik investeerida?
Ning väheke ohmu küsimus ka veel.
Kui näidatakse, et laenu intress on nt 20% viie aasta peale, siis eeldan õigesti, kui tähendaks seda, et kui investeeriksin 100 eurot
oleks minu kasum viie aasta peale 20 eurot?
Tänades ette vastamast.
Sandrak
TervistÄsja liitusin selel saidiga ja investeerisin natuke siia kontole. Mul on küsimus selle kohalt, et kas hetkel ongi siin võimalik investeerida INVESTEERI alt olevasse seitsmesseinimesse/firmasse? Ning kui süsteemi poolt pakkutav osa on kogu ülejäänud osa katvalt hall, võin eeldada, et sinna enam ei ole võimalik investeerida?Ning väheke ohmu küsimus ka veel.Kui näidatakse, et laenu intress on nt 20% viie aasta peale, siis eeldan õigesti, kui tähendaks seda, et kui investeeriksin 100 eurotoleks minu kasum viie aasta peale 20 eurot? Tänades ette vastamast.
Tere,
“Investeeri” alamjaotuse alt leiad ootel-olevad laenud - v2ike protsent k6ikidest, kus systeemi ehk automaatse investeerimisprofiilide poolt ei tule k6ikide investorite peale vajaminevat summat kokku. Kas on intress liiga madal v6i laenaja skoor liiga kehva, v6i on laenu aegumise periood liiga pikk - iga nyanss on oluline. Saad nendesse laenudesse siiski ise investeerida kui leiad, et tingimused sulle sobivad.
Hall osa n2itab summat, mis tuleks automaatsete investeerimisprofiilide poolt kokku. Kollane osa n2itab summat, mis on allokeeritud investorite poolt manuaalselt erandliku otsuse kaudu. Vahest on hea lihtsalt vaba raha t66le saada ja ollakse n6us pisema intressiga. Valge osa n2itab palju on v6imalik veel laenu juurde investeerida. Kui valge osa puudub, siis on vajaminev summa juba koos.
20% Koguintress on 1 aasta arvestuses, mitte viie aasta peale kokku. Seda arvestatakse maksmata p6hiosa pealt. Kui laenaja teostab tagasimakseid, siis selle v6rra allesj22nud p6hiosa v6lg v2eneb ja j2rgnevatel aastatel teenitav intressitulu sinul kui investoril on v2iksem kui esimesel/eelneval aastal. Soovitan ka t2psemalt tutvuda koguintressi ja laenuintressi m6istetega. Esimene on see, mida laenaja maksab, teine on see mille sina kui investor endale saad peale portaali vahendustasu mahaarvestamist.
Tere,
Tuleb seadistada investeeri/investeerimistingimused/… ära ja automaat töötab sinu eest ise.
Hetkel laenatakse sisse/välja iga päev ca 18 000€, s.t. ca 1000€/h. Need hetkel olevad seitse laenu/investeeringut nagu näha ei liigu kuhugi või liiguvad ca 1000€/nädalas, s.t. ca 7€/h.
Jõudu.
kindlus
Tuleb seadistada investeeri/investeerimistingimused/… ära ja automaat töötab sinu eest ise.
Hetkel laenatakse sisse/välja iga päev ca 18 000€, s.t. ca 1000€/h. Need hetkel olevad seitse laenu/investeeringut nagu näha ei liigu kuhugi või liiguvad ca 1000€/nädalas, s.t. ca 7€/h.
Jõudu.