• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
ako dlho trva kym sa my pripisu peniaze na virtualny ucet?
Monika33
Monika33
Dobrý deň,

dnes ráno ste sa zaregistrovali. Po odoslaní scanu občianskeho preukazu ste si zadali žiadosť o pôžičku. Keďže ste počas žiadosti nechali zakliknuté políčko “priamo do banky”, peniaze Vám boli ešte dnes odoslané priamo na Váš bankový účet.

Finzo.sk
st.anci
dakujem za odpoved. takze peniaze by som mala mat na svojom b.ucte zajtra,popripade vo stvrtok?
Monika33
Dobrý deň,

áno, štandardný medzibankový prevod je maximálne 2 pracovné dni. Niektorí naši klienti však dostali peniaze už v ten istý deň.

Finzo.sk
st.anci
akurat my dosli peniaze na ucet. este raz vam dakujem a aj do buducna vyuzijem vase sluzby. nakolko ste ferovy a rychly tak vas urcite odporucim aj mojim znamym
Monika33
dobry den dnes som poziadala o pozicku a chcem sa opytat ako dlho trva vybavenie zaslala som aj vypisi uctu
Irena28
dobry den dnes som poziadala o pozicku a chcem sa opytat ako dlho trva vybavenie zaslala som aj vypisi uctu
Dobrý deň,

5 minút potom, čo ste nám zaslali scan občianskeho preukazu bola registrácia a žiadosť potvrdená. Vo Vašom prípade sme však požadovali aj 6 mesačné výpisy z bankového účtu, ktoré sme však stále neobdržali.
V mailovej schránke kliknite na “príloha” a vyberte spomínané dokumenty uložené vo Vašom počítači/mobile. V priebehu pár minút bude Vaša žiadosť vybavená.

Finzo.sk
st.anci
Dobry poziadal som si o pozicku a este do teraz som nedostal odpoved uz to je asi dva dizdne…
Mirkodidi
Mirkodidi
Dobrý deň,

počas registrácie ste nám neposlali žiaden dokument (ideálne scan občianskeho preukazu), resp. nebol vykonaný prevod 1centu.
Jednu z týchto 2 možností musíte vykonať, aby sme si overili Vašu identitu a venovali sa Vašej žiadosti.

Finzo.sk
st.anci
Mozem iba doporucit davam 1* su uplne super dostal soms a do zlej fnancnej situacie a prave tato spolocnost mi ponukla vdaka dobremu a rychlemu jednaniu vyriesit moju financnu situaciu… Ti ktory krtizujete nekritizujte ked nevyskusate neviete a ja som yvskusal a som velice spokojny.. Urcite ked sa niekto dostane do financej zlej situacie odporucim mu prave vas .. Dakujem vam velmi Pekne .. M oja spokojnost zatial velika .. Lukáš
sarina556
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in