• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
olen proovinud toimetada seal alates 08-2015.

praeguseks teenitud intress koos viivistega peaaegu võrdub (tegelt on nats suurem) kahjumiga müügist.

laenud antud vaid 900+ segmendis kuni 1 a.

portfelli maht 150-200 eur.

pole just nagu raha ahju viskamine, kuid siiski miski ei eruta palju rohkem investeerima sinna ka.
aleks781
aleks781
olen proovinud toimetada seal alates 08-2015. praeguseks teenitud intress koos viivistega peaaegu võrdub (tegelt on nats suurem) kahjumiga müügist.laenud antud vaid 900+ segmendis kuni 1 a.portfelli maht 150-200 eur.pole just nagu raha ahju viskamine, kuid siiski miski ei eruta palju rohkem investeerima sinna ka.
Teie kahjum tekkiski kohe alguses ja ma saan täiesti Teie pahameelest aru. Praegu lähevad välja üksikud kümnekad kuus nende samade alguses sõlmitud (heade) lepingute laekumistest. Nii ei saagi tulemus paremaks minna. Pange 100 € juurde ja vaadake 3-4 kuud.
Omaraha.ee
arne
arne
Pange 100 € juurde ja vaadake 3-4 kuud.

Plaanin tegelikult Slovakkia osa suurendada, sest osa probleemist tõenäoliselt on seotud portfelli suurusega.

Algfaasis tahtsin lihtsalt vaadata, et kas asi üldse veepeal püsima jääb.

Praegu tundub, et vähemalt investeeritud summa saab tagasi.
aleks781
Kuidas tendents Slovakkia laenudega on, mõni lõpuni rohelisteks ka jäänud? Ja kui laenaja ei kavatsegi maksta, mitu protsenti tagatisfondist tagasi olete saanud?
Investor86
Investor86
Kuidas tendents Slovakkia laenudega on, mõni lõpuni rohelisteks ka jäänud? Ja kui laenaja ei kavatsegi maksta, mitu protsenti tagatisfondist tagasi olete saanud?
Eile maksis tagatisfond 60%
olavi
Kuidas viimasel ajal tundub, kas Slovakkia on rahuldavalt tööle hakanud, julgeb sinna juba raha panna?
Marmes
Marmes
Kuidas viimasel ajal tundub, kas Slovakkia on rahuldavalt tööle hakanud, julgeb sinna juba raha panna?

Kuna siniseid jääb vähemaks, siis kaalun, et võiks rohkem selle alla panna.

Tulusus peale mahakandmisi on oluliselt madalam võrraldes intressiga mida laenatad, aga ta on “in the upper double digits” nö

tasub proovida
aleks781
Olen mõni kuu siin portaalis olnud ja olen aru saanud, et Slovakkia alla pole väga mõtet raha panna. Teoorias tundus kõik väga ilus, suured intressid ja hea tootlus, reaalselt mul enamik laene kollased. Hetkesesiuga tootlus -29,3%, loodetavasti tagatisfondist mingi osa vähemalt saan tagasi.
Investor86
Investor86
Olen mõni kuu siin portaalis olnud ja olen aru saanud, et Slovakkia alla pole väga mõtet raha panna. Teoorias tundus kõik väga ilus, suured intressid ja hea tootlus, reaalselt mul enamik laene kollased. Hetkesesiuga tootlus -29,3%, loodetavasti tagatisfondist mingi osa vähemalt saan tagasi.

Ma ei tea, mis nipiga sul nii hullusti läks. Ise Slovakkias sees alates 2016 augustist ja senimaani tootlus Eesti portfellist veidi parem. Lepingutest tagasi ostetud 9,7%.
tonist
tonist
Nii lühikeses perspektiivis pole mõtet järeldusi teha. Sul on laenud alla aasta käes ja punases on laenud sellest 100 päeva. Vaata 2 aasta pärast uuesti. Minu kogemus on et 80-90% läheb lõpuks inkassosse. Ülejäänud maksavad ennetähtaegselt. Mõni üksik maksab lõpuni.
timo
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in