• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Üks riskidest on realiseerumas:

Kiirlaenude vahendajatele tahetakse seada karm kontroll
http://arileht.delfi.ee/news/uudised/kiirlaenude-vahendajatele-tahetakse-seada-karm-kontroll.d?id=68366771

Ega siin midagi väga ootamatut polegi. Kui seni on laenuvahendus olnud üsna marginaalse tähtsusega, alla ühiskonna “tajupiiri” jääv nähtus, siis nüüdseks on mastaabid tasapisi kasvanud ja uudised selle kohta on hakanud ka peavoolumeediasse jõudma. Arvata on, et mingil hetkel jõuab laenuvahendus ka EMTA huviorbiiti.

Nende uudiste valguses on kõige olulisem positiivse meediakuvandi loomine. Väga halb oleks, kui laenuvahendust hakatakse samastama SMS-laenufirmade tegevusega. Meediaga suheldes tuleb igal sammul rõhutada, et meie tegevus pigem vastandub kiirlaenufirmadele, pakkudes pankade tarbimislaenudega võrreldava krediidikulukusega alternatiivi.
PeaLiK
Ma ei ole küll uudist lugenud, ent reguleerimine tundub mulle pigem positiivsema kuvandi loomisena (Zopa oli omal ajal väga rõõmus, kui UK's sai reguleeritud alale).
Camron
Camron
Ma ei ole küll uudist lugenud, ent reguleerimine tundub mulle pigem positiivsema kuvandi loomisena (Zopa oli omal ajal väga rõõmus, kui UK's sai reguleeritud alale).

Oleme sama meelt.
Omaraha.ee
arne

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in