• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Head Omaraha.ee kasutajad
Oleksite mulle hindamatuks abiks, kui täidaksite väikese küsimustiku seoses uurimustööga ja samuti saate aidata tagasisidet andes Omaraha.ee portaali paremaks muuta :)

www.connect.ee/uuring/309349680/
Annuzka
Aga kes Sa ise oled? Mis kool, mis õppeprogramm? Kes on teid juhendav õppejõud? Kust pärast tulemuste kokkuvõtte leiab? Teie seatud küsimustik on väga keskpärane mistahes ülikooli õppetasemel tehtava uuringu kohta, kui mitte puudulik.
procyonlotor
procyonlotor
Aga kes Sa ise oled? Mis kool, mis õppeprogramm? Kes on teid juhendav õppejõud? Kust pärast tulemuste kokkuvõtte leiab? Teie seatud küsimustik on väga keskpärane mistahes ülikooli õppetasemel tehtava uuringu kohta, kui mitte puudulik.

Lisaks ei ole võimalik küsimustikku täita lõpuni, kui sa ei oma kogemust laenamisega siit portaalist. Kohustuslikud väljad võiks läbi testida enne küsimustiku laiali saatmist :)
sagrimees
Jama. Laenajat ja investorit ei tohiks esiteks sedasi kompotti kokku panna. Kui arvamus tõesti huvitaks, oleks lisaks pakutud rahulolu-tasemetele ka võimalus kommenteerida antud valdkonda (mis hea, valiesti) lisaks rahulolu tasemete väljaselgitamisele teatud valdkonnas. Tundub, et on leitud tuttava tuttav, kelle kaudu saab mingi jama kokku kirjutada ja punktid kätte. SPSS ei analüüsiks seda datat kuiti kaua. Aga edu igastahes.
Barclay
Jätsin vastamise pooleli kuna ei oska laenamise kohta midagi arvata.
leopold
Kriitika tuleb alati kasuks aga vastuseks teile, et tegu on väikese 10-15 leheküljelise miniuuringuga, mis on vaja teha lisaks lõpueksamitele, mitte mingi suure lõputööga! ;)
Annuzka
Ka väiksem töö väärib korralikult tegemist. Eelkõige näitad Sa üles lugupidamatust iseenda suhtes.
procyonlotor
Ei tahaks küll väga sekkuda vabasse arutellu, aga siiski. Selliseid küsitlusi on siin ennegi olnud. Mina olen märganud kolme, meie ühelegi vastanud pole, kas keegi vastab, ei tea.
Üldiselt hoian alati kahe käega peast kinni - appi-appi, millise diplomi sellise töö eest küll saab. Seekord on jutt miniuuringust, eelmisel kahel korral öeldi konkreetselt, et tegu on lõputööga.
Tõenäoliselt olen ma enamikust siinsetest kommenteerijatest vanem. Vanasti oli rohi teatavasti rohelisem ja linnud laulsid ilusamini. Umbes kaheksandas klassis oleksin sellise töö eest ehk hea hinde saanud. Keskkoolis olid meil väga soliidsed õpetajad ja sellise naljanumbriga meid ei tülitatud, ülikoolist rääkimata.
Loodetavasti keegi ei solvu!
Omarah.ee
arne
Tundub nagu keegi otsiks antud portaali kitsaskohti ja neid vältides endale sobiv portaal tööle panna. Seega tunnen, et ülikooli, isegi kõige pisema uurimusega see küll seotud pole :)
Mulle lihtsalt tundub nii. Muidugi kui saaks antud (üli)kooli aine, milles sellist küsitlust vaja teha ning ka õppejõu nime teada.:)

Igal juhul edu tegemistes
Aloc
Aloc

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in