• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Avastasin täna ootel laenutaotluse, mis oleks vastanud minu seadistamistingimustele ja isegi 2% võrra väiksemat laenu võimaldanud laenajale. Aga millegipärast süsteem minu panust polnud arvestanud. Tegin siis oma panuse manuaalselt ära aga ei saa aru, kuidas selline asi võimalik on? Või on nii, et ootel laenutaotlustesse otsib süsteem ainult täpselt sellise intressiga laene, mida laenaja soovinud on?

Kõik selge. Lugesin siin vanemaid foorumeid ja sain teada, et ootel laenutaotlustesse süsteemi poolt tehtud pakkumisi ei saagi näha (eelnevalt oletasin, et tekib broneering). Süsteemi poolt tehtud pakkumised muutuvad alles siis broneeringuks, kui taotlus täis saab.
vivaldi
vivaldi
Avastasin täna ootel laenutaotluse, mis oleks vastanud minu seadistamistingimustele ja isegi 2% võrra väiksemat laenu võimaldanud laenajale. Aga millegipärast süsteem minu panust polnud arvestanud. Tegin siis oma panuse manuaalselt ära aga ei saa aru, kuidas selline asi võimalik on? Või on nii, et ootel laenutaotlustesse otsib süsteem ainult täpselt sellise intressiga laene, mida laenaja soovinud on? Kõik selge. Lugesin siin vanemaid foorumeid ja sain teada, et ootel laenutaotlustesse süsteemi poolt tehtud pakkumisi ei saagi näha (eelnevalt oletasin, et tekib broneering). Süsteemi poolt tehtud pakkumised muutuvad alles siis broneeringuks, kui taotlus täis saab.

Sellises olukorras võib teine põhjus ka olla ehk sul võib sama inimese taotlusesse juba varasem investeering olla. St, süsteem ei tohiks minu teada sama inimese erinevatesse taotlustesse pakkumist teha, sest see kahekordistab sisuliselt sinu soovitud riski.
RahaFoorum

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in