• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere

Mul on kuskil miskit ilmselt kahe silma vahe jäänud ning ma ei leia selle kohta enam mingit infot. Ehk siis, seni olen investeerinud vaid “manuaalselt” ehk valides avalikke laenutaotlusi ning nendesse panustanud. Saan aru, et väga suur osa laenutaotlusi ei jõua sinna avalikku nimekirja, kas neid täidab vaid Omaraha enda vahenditest või pean kuhugi linnukese tegema, et ka minu kapital saaks võistelda nende laenude peale?
olavi
olavi
TereMul on kuskil miskit ilmselt kahe silma vahe jäänud ning ma ei leia selle kohta enam mingit infot. Ehk siis, seni olen investeerinud vaid “manuaalselt” ehk valides avalikke laenutaotlusi ning nendesse panustanud. Saan aru, et väga suur osa laenutaotlusi ei jõua sinna avalikku nimekirja, kas neid täidab vaid Omaraha enda vahenditest või pean kuhugi linnukese tegema, et ka minu kapital saaks võistelda nende laenude peale?

Tuleks sätestada investeerimistingimused ja kanda investeerimiskontole raha. Siis osaled kõigis tingimusi rahuldanud laenutaotlustes (ka nendes, mis pole laenaja poolt ootele (e. avalikku nimekirja) pandud..
Oosmo
Tere,
Kuidas mõista järgmist lauset otseinvesteerimiste lehel. “Kui suunatud on kasvõi 10 €, peatab süsteem Sinu investeerimiskontodelt sobivate pakkumiste otsimise”.
Kui kauaks peatatakse? Kas igaveseks:-)
Kui mul on näiteks investeerimiskontol 1000 EUR'i ja korra olen sealt 10 EUR'i “manuaalselt” ära kasutanud, siis kas ühtegi automaatset investeeringut enam seejärel ei tehtagi?
tuuline
Jutt käib ainult sellest taotlusest, kuhu olete manuaalselt 10€ suunanud. Isegi kui Teie seadistus lubaks investeerida 100€, siis sellesse konkreetsesse taotlusse jääb 10€. Kui panete 0€, hakkab masin jälle toimetama. Kõiki teisi taotlusi täidetakse ikka tavapärasel moel.
Omaraha.ee
arne
Õhtust,
Küsimus automaatse pakkumise seadistuse kohta. Nimelt kui märkida näitekas mõnes skoorivahemikus (näiteks 901 - 1000) laenu koguprotsent (näiteks 25%), kas siis mõeldakse ainult 25% laene või märgib see 25%+ laene? Kui variant a, kas kasutajad peaksid sel juhul iga % kohta tegema eraldi seadistuse (25%, 26%, 27%….)?

Tänud ette
Ferrum
Ferrum
Õhtust,Küsimus automaatse pakkumise kohta…

Tõlgendate asja veid valesti. Kui laenaja soovib laenata näiteks 1000€, siis alustab automaat laenu täitmist magalaimast intressist. Seega on küsimus selles, kas teie oma 25%-ga mahute sisse või mitte. Kui mahute, siis täpselt 25%-ga, ei vähem ega rohkem.
Omaraha.ee
arne
Tere.

Kas automaatset investeerimist saab ka välistada, kui raha on investeerimiskontol?
halidon
halidon
Tere.Kas automaatset investeerimist saab ka välistada, kui raha on investeerimiskontol?

Siis pead vist investeerimistingimuste alt profiilid ära kustutama.
Kassakas
halidon
Kas automaatset investeerimist saab ka välistada, kui raha on investeerimiskontol?

Peate kas seaded kustutama, nullima või siis panema sellised intressid, millega kindlasti sisse ei pääse. Enamasti kasutatakse nullimist, mis tähendab, et kirjutate igale poole nullid.
Omaraha.ee
arne
arne
Kui siin juba tingimustest räägitakse, siis teeksin sellise ettepaneku, et investeerimisreegleid võiks saada ka lihtsalt sisse/välja lülitada (checkboxiga näiteks, et kui ma hetkel ei soovi mingit reeglit rakendada, siis ma ei peaks seda ära kustutama või nullima).
aimarparve
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in