• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Küsimus investoritele. Miks investeeritakse viimasel ajal ootel laenutaotlustesse nii vähe? Pakutud intressid on ju head. Vaba raha on üle 40k euri. Kui nad siit laenu ei saa, lähevad nad mujale. Praegu oleks täiesti õige aeg need laenutaotlused finantseerida.
kaarel22
kaarel22
Küsimus investoritele. Miks investeeritakse viimasel ajal ootel laenutaotlustesse nii vähe? Pakutud intressid on ju head. Vaba raha on üle 40k euri. Kui nad siit laenu ei saa, lähevad nad mujale. Praegu oleks täiesti õige aeg need laenutaotlused finantseerida.

Suur osa ootel taotlustest on korduvlaenajad e balansseerivad pidevalt laenulimiidi piiril. Raske öelda on see investori seisukohast hea või halb. Ühest küljest on näha, et laenaja on teinud tagasimakseid, teisest küljest tekitab selline finantskäitumine kahtlusi. Ei ole ju väga mõistlik elada pidevalt võlgades ja intresse maksta.
Isiklikus portfellis on tavaliselt vaba raha minimaalselt. Investeeringud toimuvad läbi automaadi ning seda siis u. sama või veidi kõrgema intressiga, mis ootel taotlustes. Seega ei olegi nagu põhjust käsitsi sekkumiseks.

Küll on aga huvitav muudatus toimunud ootel laenajate krediidiskooris. Kui hiljuti oli veel skoorivahemik seinast-seina, siis täna on 22-st laenjast skoor üle 900 17-l, ülejäänutel üle 800 !! Kuhu on kadunud kõik madalama skooriga laenajad? Või on Omaraha oma skoorimise tingimusi muutnud?
maus
Loodan väga, et keegi investoritest aitaks minu laenuraha saada kokku, kuna oleks vaja autoremondiks raha.
santtu20
Uuriks uuesti sedasama asja. Otsetaotlused on viimasel ajal päris ära koolenud. Esmalt langesid intressid ja viimasel ajal pole asjalikke taotlusi üldse lisandunud. Kas põhjuseks võib olla suvi ja puhkuseperiood?
Raika
Mina jätsin oma taotluse ootele, kuna automaat lihtsalt ei pakkunud minu soovitud summat. Kuna olen ettevõtja ja rahad laekuvad projektipõhiselt, siis pangad jms laenufirmad musse eriti hästi ei suhtu - puudub regulaarne sissetulek.
Käesoleval aastal on veel plaanis 23000€ eest projekte lõpetada.
mpinvest
Väike ettepanek Omaraha`le seoses ootel laenutaotlustega. Kas oleks võimalik näiteks lisada laenutaotluste lehele filtreid? Näiteks, kui mind huvitavad ainult 36 kuulised laenud ja ma ei soovi näha teisi laenupakkumisi, siis saan enda jaoks ebavajaliku välja filtreerida. Või kui mind huvitab teatud krediidiskoori või intressiga laenud, siis saan enda jaoks ainult need esile jätta või kõigi eelpool mainitute kombinatsioon. Kes tahab, see kasutab filtreid, kes ei taha, näeb kogu kupatust. Mina isiklikult tunnen puudust sellisest filtrist. Kui selline filter peaks tekkima, siis valik võiks olla nö linnukeste süsteemis a´la Exceli filter.

Tänud ette
Ferrum
Ferrum
Väike ettepanek Omaraha`le seoses ootel laenutaotlustega. Kas oleks võimalik näiteks lisada laenutaotluste lehele filtreid? Näiteks, kui mind huvitavad ainult 36 kuulised laenud ja ma ei soovi näha teisi laenupakkumisi, siis saan enda jaoks ebavajaliku välja filtreerida. Või kui mind huvitab teatud krediidiskoori või intressiga laenud, siis saan enda jaoks ainult need esile jätta või kõigi eelpool mainitute kombinatsioon. Kes tahab, see kasutab filtreid, kes ei taha, näeb kogu kupatust. Mina isiklikult tunnen puudust sellisest filtrist. Kui selline filter peaks tekkima, siis valik võiks olla nö linnukeste süsteemis a´la Exceli filter.Tänud ette

Milleks hakata filtreerima eraldi kõike?

Saate ju iga tulba üleval järjestada neid. Mina küll ei näe vajadust muutma hakata midagi.
Kõik toimib.
Sull_S
See võib tulla kõne alla siis, kui taotlusi hakkab olema mitmeid lehekülgi. Sarnane mõte on meil endil ka laual olnud aga hetkel siiski plaanis ei ole.
Omaraha.ee
arne
Sull_S
Milleks hakata filtreerima eraldi kõike?

Saate ju iga tulba üleval järjestada neid. Mina küll ei näe vajadust muutma hakata midagi.
Kõik toimib.
Ei midagi pahatahtlikku, aga Sinu arvamus tuletas mulle meelde seda, kuidas iseõppunud puutööline kohtub tisleriga ning peale olukorra selgitust mõtiskleb tisler veidi ning avaldab arvamust: “Nojah, see on üks viis haamri kasutamiseks. Kui aga haamrit pöörata ning lüüa naela haamri metallist osaga, võiks tulemus olla mõnevõrra efektiivsem”.

See, et mõned kasutajad ei näe filtriks vajadust, ei tähenda seda, et teised sellest puudust ei tunne. Mis puudutab sinu mõtet selle kohta, et ma saan tulba järjestada vastavalt oma vajadusele, siis olen sellega 100% nõus. Minu argument on see, et kui ma igal sisselogimisel seda tulpa pean järjestama, kas siis ei oleks mõistlik see kuidagi ära automatiseerida või valik ära salvestada, et ma ei peaks peale esimest järjestamist seda enam kunagi tegema (juhul muidugi siis, kui minu huviorbiit peaks muutuma). Selleks automatiseeritud vahendiks olekski filter maru kena lahendus.

arne vastust kommenteerides ütlen seda, et kui laenutaotlusi on lehekülgede kaupa, siis ka muud tööd on selle võrra rohkem ning siis filtri lisamine ei pruugi olla prioriteetide nimekirjas kõrgel kohal, mistõttu saaks selle töö ära teha siis, kui on vähem muud tööd.
Ferrum
Ferrum
Ei midagi pahatahtlikku, aga Sinu arvamus tuletas mulle meelde seda, kuidas iseõppunud puutööline kohtub tisleriga ning peale olukorra selgitust mõtiskleb tisler veidi ning avaldab arvamust: “Nojah, see on üks viis haamri kasutamiseks. Kui aga haamrit pöörata ning lüüa naela haamri metallist osaga, võiks tulemus olla mõnevõrra efektiivsem”.
Hetk hiljem koputab tisleri õlale insener ja sõnab:“Ei tahaks küll targutada, aga antud ühendus oleks kindlam teha kruvidega ja mitte neid haamriga sisse tagudes vaid kasutades kruvikeerajat” ehk investeerida läbi automaatsete seadete :)
dubow
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in