• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Boonus on tulu mis vabatahtlikult portaalile antakse ja tuleb deklareerida.
veiko1234
veiko1234

ah nii peenelt asi lahendatud, mina maksan tulumaksu ära ja siis läheb ettevõttele ning nemad peavad uuesti tulumaksu maksma, kui dividendina välja võtavad? kas oli siis tõesti raske mingit paremat skeemi välja mõelda?
olavi
olavi
Ei vasta tõele.
Mul on ka ntx eelmisest aastast 3.11 boonust. Kuigi ega ma ka ei tea, kust see tuleb.

Sa ilmselgelt ei olnud aru saanud boonuse sisulisest poolest mida ma oma eelmise kommentaariga püüdsin parandada. Täiskasvanud inimene ei lahmi kohe huupi vastu et “ei vasta tõele” ilma rohkemate argumentideta. (see on härra Ansipi eralõbu siin Eesti Vabariigis)
procyonlotor
No on ikka küll. Kas “omarahast.ee” ei võiks siis keegi “degelinskist” oma suud lahti teha ja need asjad üheselt mõistetavaks teha, et ei oleks “on ja ei ole seisukohti”!!?? See justkui nende “bisnis” ka!
proff2
proff2
No on ikka küll. Kas “omarahast.ee” ei võiks siis keegi “degelinskist” oma suud lahti teha ja need asjad üheselt mõistetavaks teha, et ei oleks “on ja ei ole seisukohti”!!?? See justkui nende “bisnis” ka!
Boonuse pealt tuleb tasuda tulumaksu.
vlk494
“Boonuse pealt tuleb tasuda tulumaksu.”

Minu jaoks on boonus kulu. Vaadake ise oma konto väljavõtteid - boonus on ju miinusmärgiga.

Minu tagasihoidliku talupojamõistusega makstakse tulumaksu intressidelt ja viivistelt ja OR statistikalehel sisaldab intressirida ka viivist (viivis on küll eraldi välja toodud sellele lisaks).

See, et enne intressidest maksumäära arvamist ei saa boonust saadud intressidest maha arvata on kurb lugu, aga mis parata kui “süsteem on selline”.

Kui keegi boonuse pealt tulumaksu maksab siis OR.
procyonlotor
procyonlotor
Kui keegi boonuse pealt tulumaksu maksab siis OR.

Nagu enne mainiti, siis:
procyonlotor
Kui sa ei soovi boonuse pealt tulumaksu tasuda, siis on alati võimalik ORile boonust mitte maksta.
lukasven
Kas tulumaksu ei peaks maksma see kes tulu saab? Ehk omaraha saab tulu boonusest mitte investor.Investor annab nt 5 eur 1% boonusena omarahale,omaraha peaks sellest 1 eur maksma tulumaksu.Miks peaks maksma investor 6 eurot kokku kui ta tahab omarahale 5 euri anda? Pigem ikka võiks omaraha võtta 4 eurot puhtalt ja ise 1 euro tulumaksu maksta.Investor ei saa selle eest mingit tulu ja kogu lugu.
jarzzz
Maksuameti poolt asi vist sedasi et Sa ostad OR portaalilt teenust. Teenuse eest tulumaksu ei tagastata.
margsu
Portaali esimesel tegutsemisaastal käis maksuteemadel foorumis usin arutelu. Nii meie juristid kui ka mitmed kommentaatorid jõudsid just sellisele seisukohale, nagu margsu kirjeldab - boonus on kulu, mida ei saa kahjuks intressitulust maha arvata. See muidugi ei tähenda, et asja ei võiks uuesti uurida.
Omaraha.ee
arne
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in