Ei investeeri enne aastastesse ja pikemaajalistesse laenudesse kui raha seisma jääb. Hetkel on üle poole võlas olevatest laenudest just aastase tähtajaga (pikemaajalistesse ei ole siin seni investeerinud). Kogu portfellist ei moodusta need aga sugugi nii suurt osa. Seega protsentuaalselt on pikemaajaliste laenude hapuks minemise tõenäosus minu jaoks suurem (võimalik intress aga väiksem).
Taustakontrolliga ei ole ma siin siiani rahul. Näit. isik kes IP taustakontrolli ei läbinud sai siit kohe laenu. Kahjuks ei ole investorid sealt veel midagi tagasi saanud. Laen võeti aastaks ja mitu kuud tagasi.
leopold
Taustakontrolliga ei ole ma siin siiani rahul. Näit. isik kes IP taustakontrolli ei läbinud sai siit kohe laenu. Kahjuks ei ole investorid sealt veel midagi tagasi saanud. Laen võeti aastaks ja mitu kuud tagasi.
Saatke palun postkasti kaudu isiku nimi, uurime asja.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Loodan väga, et taoliste arupärimiste ja uurimiste tulemused avalikustatakse lõpuks ka siin.
keijor
Me ei käsitle seda arupärimisena, pigem kasuliku info ja hüva nõuna. Laenajate personaalküsimusi me avalikult lahkama ei hakka.
Kõnealuse laenaja limiit on juba pikemat aega 1600. Kokku on ta laenanud 3300, kuid kunagi ei ole laenusumma ületanud 1600€. Nüüd on ta tõesti võlgu jäänud. Kui taastada see ajahekt, mil otsused sai tehtud, siis ei tundu, et midagi oleks valesti läinud.
Omaraha.ee
arne
Kõnealuse laenaja limiit on juba pikemat aega 1600. Kokku on ta laenanud 3300, kuid kunagi ei ole laenusumma ületanud 1600€. Nüüd on ta tõesti võlgu jäänud. Kui taastada see ajahekt, mil otsused sai tehtud, siis ei tundu, et midagi oleks valesti läinud.
Omaraha.ee
Nii kehva laenukuud pole minu pooleteist aasta pikkuse investoriks oldud aja jooksul küll olnud, see lihtsalt pole minu arvates statistiliselt normaalne, et peale skoorigruppide lammutamist läheb laene välja kuu arvestudes kaks korda kehvemini kui kogu investoriks oldud aja jooksul kõige kehvemal kuul.
Võimalik, et see viimane skoorigruppide muudatus on mõistlik, aga eeldab suuremat laenajate arvu kasvu, sest hetkeseisuga tegelen ma isiklikult raha kogumisega virtuaalkontole mitte väljalaenamisega ja laenuandmisesse lisaraha paigutamisel ei näe senise seisuga mõtet.
/Kriitika minu mätta otsast vaadatuna hetkel lõpeb, edu!/
profit
Võimalik, et see viimane skoorigruppide muudatus on mõistlik, aga eeldab suuremat laenajate arvu kasvu, sest hetkeseisuga tegelen ma isiklikult raha kogumisega virtuaalkontole mitte väljalaenamisega ja laenuandmisesse lisaraha paigutamisel ei näe senise seisuga mõtet.
/Kriitika minu mätta otsast vaadatuna hetkel lõpeb, edu!/
Kuud pole vennad, praegu pakutakse raha/laenu uksest ja aknast ja raadiost ja TV'st ...
Uus skoorigruppi süsteem vajab ilmselt uut tasakaalupunkti nii laenusoovide kui intresside osas.
Kindlasti on kasuks suurem laenajate arv, kuid see ei tule paari päevaga.
ipc
Uus skoorigruppi süsteem vajab ilmselt uut tasakaalupunkti nii laenusoovide kui intresside osas.
Kindlasti on kasuks suurem laenajate arv, kuid see ei tule paari päevaga.
Ei ole tõesti kõige paem kuu. Alates sellest nädalast teeme reklaami kolm nädalat jutti.
Endise neljanda grupi kaotamise süüks me vähest laenamist ei tahaks ajada. Probleemide arv selles grupis ligines 20%-le. Et investor plussi jääks, peaks küsitav intress olema 100% kandis. See ei ole mõistlik.
Omaraha.ee
arne
Endise neljanda grupi kaotamise süüks me vähest laenamist ei tahaks ajada. Probleemide arv selles grupis ligines 20%-le. Et investor plussi jääks, peaks küsitav intress olema 100% kandis. See ei ole mõistlik.
Omaraha.ee
Viimasel ajal on raha kohe eriti seisma jäänud millegipärast.
Marmes
Sel nädala on välja läinud 34'000. Teil on viis seadet kolme konto all, kahes neist raha alla 10€. Pange kõik viis ühe konto alla kokku ja liigutage raha sinna. Teie lühilaenuintressid on liiga kõrged.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
arne
Sel nädala on välja läinud 34'000. Teil on viis seadet kolme konto all, kahes neist raha alla 10€. Pange kõik viis ühe konto alla kokku ja liigutage raha sinna. Teie lühilaenuintressid on liiga kõrged.
Omaraha.ee
vaba raha hulk on jälle kuidagi suureks läinud, tundub et tagasimakseid laekub palju aga uusi laene palju ei lähe. kas minu intressid on liiga kõrged või on lihtsalt vaikne aeg? Äkki peaks mõtlema reklaamidele ja portaali tutvustamisele meedias, IP nimi liigub pidevalt meedias ja kutsub inimesi sealt laenama või vähemalt portaali külastama.
http://arvamus.postimees.ee/1133864/edward-lucas-olen-hakanud-eestlastele-raha-laenama/
http://arvamus.postimees.ee/1132406/tonis-oja-vaikelaen-mikropankurilt/