Tervist!Tegin eelmise nädala reedel teile ülekande ja raha pole ikka veel laekunud.
Kirjutasin kaks korda ja helistasin,keegi pole vastanud,et milles probleem on?
Kiiret vastust oodates
Ecco
Kirjutasin kaks korda ja helistasin,keegi pole vastanud,et milles probleem on?
Kiiret vastust oodates
Meil on SEB pank, kui tegite ülekande reede õhtul mõnest teisest pangast, siis laekub Teie raha alles teisipäeval.
vlk494
Selge
Ecco
Tere,
Maksegraafikus on märge, et raha makstud, kuid konto ülevaates samas suurusjärgus summat juurde pole laekunud. Kuidas sellest aru saada?
halidon
Maksegraafikus on märge, et raha makstud, kuid konto ülevaates samas suurusjärgus summat juurde pole laekunud. Kuidas sellest aru saada?
Ise küsin, ise vastan :)
Summa oli mitme päeva peale jagunenud ja esimene kanne üle nädala varem tehtud, seega kõik ok.
halidon
Summa oli mitme päeva peale jagunenud ja esimene kanne üle nädala varem tehtud, seega kõik ok.
Tere,
Investeeri/investeeringud all on nimekiri, kellele olen raha laenanud ning maksegraafikus on näha , kuidas tagasi makstakse. Laekumiste infos on aga need summad, mis olen tagasi saanud ja mis veel saada on.
Küsimus: Kas „maksegraafiku” tabelis olevate kõigi tagasimaksete summa peab võrduma „laekumiste info” tabelis märgitud kogusummaga, eriti mis puudutab viiviste osa?
halidon
Investeeri/investeeringud all on nimekiri, kellele olen raha laenanud ning maksegraafikus on näha , kuidas tagasi makstakse. Laekumiste infos on aga need summad, mis olen tagasi saanud ja mis veel saada on.
Küsimus: Kas „maksegraafiku” tabelis olevate kõigi tagasimaksete summa peab võrduma „laekumiste info” tabelis märgitud kogusummaga, eriti mis puudutab viiviste osa?
halidonInvesteeringu maksegraafikus ümardatakse summad üles poole, 2 kohta peale koma. Näiteks saate viivist 0,0050 €, siis maksegraafikus on see ümardatud 0,01-ni. Kui Te selle 0,01 peale vajutate, siis näete, et tegelik laekumine on väiksem. Sama kehtib ka muude laekumiste kohta, näiteks saate tagasi põhiosa 2,5755 €, siis maksegraafikus on see ümardatud 2,58-ni.
Tere,Investeeri/investeeringud all on nimekiri, kellele olen raha laenanud ning maksegraafikus on näha , kuidas tagasi makstakse. Laekumiste infos on aga need summad, mis olen tagasi saanud ja mis veel saada on.Küsimus: Kas „maksegraafiku” tabelis olevate kõigi tagasimaksete summa peab võrduma „laekumiste info” tabelis märgitud kogusummaga, eriti mis puudutab viiviste osa?
Laekumiste infos on õiged numbrid.