• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mul on seadistatud investeerimistingimustes max summa 50 ja 200 eurot, aga välja läheb alati ja ainult 20 euro kaupa. Kuidas ma saaks seda numbrit suurendada? Sest nii kulub väga kaua aega kogu investeerimiskontol oleva raha realiseerimiseks.
katrew
katrew
Mul on seadistatud investeerimistingimustes max summa 50 ja 200 eurot, aga välja läheb alati ja ainult 20 euro kaupa. Kuidas ma saaks seda numbrit suurendada? Sest nii kulub väga kaua aega kogu investeerimiskontol oleva raha realiseerimiseks.
Tere.
Teie ei saagi neid numbreid suurendada, sest seal on meiepoolsed piirangud peal. Need on selleks, et keegi ei saaks suure rahapatakaga teisi ära nullida. Reguleerime neid vastavalt nõudluse ja pakkumise vahekorrale. Kui raha on vähe, anname piirangutes järele.
Teil soovitan kasutada pikemaid perioode. 0,5 ja 1 aastaga ongi väga raske edukas olla.
Omaraha.ee
arne
arne
Kas sellest peaks järeldama, et alla 1-aastaseid laene ei peaks investorid üldse väljastama?
olavi
Pigem tihedam konkurents, et laenu sisse saada.
wixa
olavi
Arusaamatu järeldus…
arne
arne
0,5 ja 1 aastaga ongi väga raske edukas olla.

this
olavi
Kõik tahavad saada 0,5-1a laenudesse, sest noh kunagi ei tea millal raha vaja on ja kuna omarahas kahjuks laenuportut müüa ei saa, siis pannaksegi lühemad perioodid et “raha kaugele ei läheks” see aga tekitab liiga suure trügimise ja kuna portaal ei lase kellelgi teisi rahaga oimetuks lüüa, siis jaotub laen võrdsemalt investorite vahel.

Edukaks olemise all võidi silmas pidada, et parim jaotuvus laenude vahel tekib erinevate perioodide peale jagades ja noh pikemad perioodid annavad paremad protsendid.
Lenzer
Kas üle 60 aastastele antakse ka 10 aastase pikkuse laenulepinguga laenu?
Tigeisa

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in