• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Kas enam ei saagi vältida firmadele laenamist? Mäletan, et varem oli selle jaoks vastav kast, kuhu sai linnukese panna. Nüüd ei leia seda enam. Avastasin nimelt täna firmale antud laenu, mis poleks tohtinud juhtuda!
vivaldi
Seda linnukest ei ole enam.
Omaraha.ee.
arne
Ei tundu eriti loogiline, et eraisikutele laenude väljastamiseks tehtud profiil nüüd minule teadmata ettevõtetele laene väljastab?
RahaFoorum
Väga kurb igatahes. Esimene negatiivne kogemus OR-ga :(
vivaldi
Statistika_ei ole siin maakeral midagi uut, unustatud vana.

Ca 90% ettevõtmistest on mikroettevõtjad või väikeettevõtjad.
Ca 60% ettevõtmistest lõpetab oma tegevuse ca 2 aasta jooksul. S.t. enamus. S.t. omanik ei viitsi/ei taha/ei oska rohkem.
Ca 1-2% ettevõtmistest on jätkamas oma tegevust pärast 10-t aastat. Tuntav vähemus.
Pangad ei laena alustavatele ettevõtjatele üldjuhul suurt midagi. Kui ma raha enam ei vaja, siis nad hakkavad pakkuma. Pangad ei laena eriti üle 5 aasta midagi (v.a. erandid), s.t. selle aja jooksul peab asi õigustama. Ka raamatupidamislikult amortiseeritud.
Olen oma ettevõtmisega liikumas nende 1-2% ettevõtmiste hulka, seega olen vähemuses ja ei liigu enamuse ehk 98% ettevõtmiste peavoolus. Elu on hea õpetaja. Ühelt vanemalt inimeselt küsiti kord, et mis ta oleks teinud teisiti. Vastus: oleksin rohkem vigu teha tahtnud. Nii ka mina, proovin rohkem vigu teha, miks?

Väike lugu. Küsiti kord ühelt inimeselt.
Kuidas saite miljonäriks. Vastus: kaks sõna. Mis kaks sõna? Vastus: õiged otsused. Millised need õiged otsused on? Vastus: üks sõna. Mis üks sõna? Vastus: kogemused. Millised kogemused. Vastus: kaks sõna. Mis kaks sõna? Vastus: valed otsused.

Jõudu meile kõigile.
kindlus

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in