• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
larryme
Teeb veidi murelikuks…
Siis mis asi? Kas see, et järelturu osas pole selgust või hoopis see, et OR esindaja pole sel teemal sõna võtnud? Ja miks see sind murelikuks teeb?
vivaldi
Sellega peaksid muidugi vanemad kasutajad harjunud olema, et OR meeskond väga altilt foorumis ei suhtle. Minujaoks oli ka alguses natuke häiriv, aga teisalt kas peabki foorumis suhtlema tingimata? Mina esitan endale olulised küsimused viimasel ajal otse kirjateel, saan küllalt kiiresti ammendava vastuse ja elu läheb edasi.
Marmes
vivaldi
Siis mis asi? Kas see, et järelturu osas pole selgust või hoopis see, et OR esindaja pole sel teemal sõna võtnud? Ja miks see sind murelikuks teeb?

teeb murelikuks, et OR esindaja pole aasta aega suutnud midagi vastata. See teeb mind murelikuks sest kui ma igapäevaelus peaksin suhtlema kellegagi, kes ei suuda aaasta aega Jah/Ei küsimusele vastata sis ilmselt kõik punased tuled juba põleksid.
Ja siin neid postitusi lugedes jääb mulje , et see järelmüük oleks justkui mingi paha asi.
Isiklikult ei ole OR kirjutanud, seoses selle küsimusega, aga kuna see puudutab kõiki investoreid. Sis võiks foorumis ikkagi infot jagada.
larryme
larryme

Omaraha esindaja minu isikus on järelturu küsimuses korduvalt sõna võtnud. Midagi muud, kui et see on meil plaanis, kuid ootab järge, sest ees on tähtsamad tööd, pole meil ka täna võimalik lisada. Ülesanne on olemas, kohe kui töö tehtud, anname teada. Karta on, et lähema poole aasta jooksul seda ei juhtu.
Seda juttu, et kohe kui kellegi isiklikest huvidest lähtuvat lahendust välgukiirusel ära ei progeta, kaob meie vastu igasugune usaldus, kuuleme me aegajalt ikka. Kuna see lähtub alla 0,1%-lt kasutajatelt, siis väga murelikuks see meid ei tee.
Lühike selgitus ka Marmesele. Paar aastat tagasi kippus foorum käest ära minema. Võtsime vastu otsuse, et vinguvas ja süüdistavas kõneviisis esitatud postitustele me ei reageeri. Asjalikele ja viisakatele kirjadele oleme alati vastanud.

Detsembri müük peaks tulema 600 ja 650 tuhande vahele, lisaks Slovakkia. Tagatisfondi väljamakse on hetkel 72,5%. Aasta tagasi oli 10% vähem. Slovakkias on 900+ kvaliteet juba üsna rahuldav (probleemid suurusjärgus 10-15%), ka 800+ liigub paremuse suunas. 600+ ja 700+ käib võitlus tuleviku nimel. Esmased limiidid on seal väga väikesed ja max summad 10€.

Häid jõule kõigile!
Omaraha.ee
arne
Tore,

Ausalt öeldes on see järelturu jutt hakanud ära tüütama. Selge on see, et kui on plaan mingisse investeeringusse siseneda, siis on tark omada ka plaani sellest väljumiseks, aga see on iga investori enda välja mõelda, kuidas ta oma investeeringust väljuda saab. Kui portaal seda võimalust ei paku ja ettepanek on tehtud, siis sellest peaks ju piisama. Keegi ei sunni siin kedagi oma raha mängu panema ja hirmu tundma, et mis siis saab, kui mul seda raha homme vaja läheb.

Ilusat jõuluaega!
aimarparve
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in