Tere.
Üritasin müüa üht laenu ja sain teate “Fondis ei ole hetkel vabu vahendeid.”.
Info lehekülg väidab, et 149736 € peaks nagu fondis olema?
karl
Üritasin müüa üht laenu ja sain teate “Fondis ei ole hetkel vabu vahendeid.”.
Info lehekülg väidab, et 149736 € peaks nagu fondis olema?
karlMis on selle laenu number?
Tere.Üritasin müüa üht laenu ja sain teate “Fondis ei ole hetkel vabu vahendeid.”.Info lehekülg väidab, et 149736 € peaks nagu fondis olema?
Pean pikemalt otsima, kuna klõpsisin enne kõiki punaseid läbi.
Vahepeal proovisin paari suvalise punasega veel, siis veadedet ei tulnud.
Kui leian, annan läbi klienditoe teada. Minupärast võib selle teema siit ära kustutada.
karl
Vahepeal proovisin paari suvalise punasega veel, siis veadedet ei tulnud.
Kui leian, annan läbi klienditoe teada. Minupärast võib selle teema siit ära kustutada.
Olen täheldanud, et see veateade tuleb siis kui üritada 1 sendise jäägiga laenu müüa.
profit
profit
Olen täheldanud, et see veateade tuleb siis kui üritada 1 sendise jäägiga laenu müüa.
Kui satute veel mõne sellise juhuse otsa, andke teada lepingu number.
Omaraha.ee
arne
Kui satute veel mõne sellise juhuse otsa, andke teada lepingu number.
Omaraha.ee
L12050414
Klikkides “Müü laen” -> “Fondis pole piisavalt vabu vahendeid”
profit
L12050414
Klikkides “Müü laen” -> “Fondis pole piisavalt vabu vahendeid”
Tänud, tegeleme. Nägime nüüd ise ka. Huvitav, et sellist teadet pole neli aastat nähtud, nüüd äkki räägib mitu inimest.
Omaraha.ee
arne
Tänud, tegeleme. Nägime nüüd ise ka. Huvitav, et sellist teadet pole neli aastat nähtud, nüüd äkki räägib mitu inimest.
Omaraha.ee
On nähtud küll varem ka, arvasin lihtsalt, et teil muud tähtsamat tegemist, suuremate jääkidega müümine ju töötab :)
Tere._Soovisin paari vana punast laenu müüa ja avastasin et mulle pakutakse tagatisfondist kompensatsiooniks 34,6% põhiosa jäägist (põhiosajääk 10€,kompensatsioon 3,46 € .Leping L14326615 ).KKK all on aga kirjas et tagatisfondi väljamakse suuruseks on vähemalt 60% põhiosa jäägist.Kuidas kommenteerite?
xxxxxxx
… avastasin et mulle pakutakse tagatisfondist kompensatsiooniks 34,6% põhiosa jäägist (põhiosajääk 10€,kompensatsioon 3,46 € .Leping L14326615 ). KKK all on aga kirjas et tagatisfondi väljamakse suuruseks on vähemalt 60% põhiosa jäägist.Kuidas kommenteerite?
60% kehtib sundmüügi korral ehk lepingutele, mis on sõlmitud alates 1. märts 2014. Vanemad lepingud on vabamüügis ja nende ostuhind on hetkel tõesti 34,6%.
Omaraha.ee