Midagi on juhtunud Omaraha arvepidamisega - päevaga on minu aktiivsete investeeringute maht kasvanud 32% ja laekunud põhiosa 60,8%????. Samas pole rahas ega mujal olulisi muutusi toimunud.
Oosmo
Hetkel kuvatakse aktiivset investeeringute hulgas tagatisfondile maha müüdud laene, tegeleme vea parandamisega.
vlk494
KUi ma vähegi millegist aru saan, siis tagatsifondile mahamüüdud laenude summa peaks olema märgatavalt väikesm aktiivsete laenude summmast??? Minu puhul on see aga märgatavalt suurem!?
Tunnistan, et mind teeb äärmiselt ärevaks, kui põhiarvudes (aktiivsete laenude ja tagasimaksete summad) on ükskõik millne veavirvenduski!!!!???? Või milline summa see üldse õige on? Äkki ollakse varasemalt minu investeeringute mahtu väiksemana kuvanud? Nende arvude investoripoolne kontroll on praktiliselt võimatu ja igasugune segadus kahandab usalduse nullilähedaseks.
PS Omaraha oli ) oma veebihalduselt küllalt stabiilne. Erinevalt Bondorast, kellel pidevate veebimuutuste juuures ajab üks segadus teist taga. Kas nüüd ollakse jõudnud samasse seisu?
Oosmo
Tunnistan, et mind teeb äärmiselt ärevaks, kui põhiarvudes (aktiivsete laenude ja tagasimaksete summad) on ükskõik millne veavirvenduski!!!!???? Või milline summa see üldse õige on? Äkki ollakse varasemalt minu investeeringute mahtu väiksemana kuvanud? Nende arvude investoripoolne kontroll on praktiliselt võimatu ja igasugune segadus kahandab usalduse nullilähedaseks.
PS Omaraha oli ) oma veebihalduselt küllalt stabiilne. Erinevalt Bondorast, kellel pidevate veebimuutuste juuures ajab üks segadus teist taga. Kas nüüd ollakse jõudnud samasse seisu?
Suure tõenäosusega on valed on ka inveteeringute maht e. väljalaenatud summa ja laekunud põhiosa. ka laekunud kokku summa.
Ning ei teagi enam, millised arvud õiged on?!? PS Õige tundub olevat laenu jääk.
Oosmo
Ning ei teagi enam, millised arvud õiged on?!? PS Õige tundub olevat laenu jääk.
Oleme probleemidest teadlikud. Andke veidi aega.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee