• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Nagu näha minu postitus täitis oma eesmärgi ja tekkis uus diskussioon. Suured tänud Vincentile ja Profitile, nüüd on pilt asjade käigust oluliselt selgem.

Asi, mille võiks peale kohtutäiturile saatmist lepingu memosse lisada, on see kui palju muid nõudeid konkreetse isiku vastu on. Siis oskaks arvata, kas läheb kuu, aasta või kümme. Lisaks, kui on teada, et lepinguga mõnda aega miskit ei tehta, siis võiks näiteks kuu möödumisel lisada memo, et midagi ei toimu ja millal on oodata järgmist meeldetuletuskirja vms. Näiteks lepingu L13232422 juures on memo aprilli lõpust ja järgmine juuli algusest ehk kaks ja pool kuud on auk, mille kohta pole infot.

Üks õhus olev küsimus on veel siin postitatu:
https://www.omaraha.ee/et/forum/topic/345/?page=4#post-2580

Mille järgi täpsemalt trahvide summasid määratakse? Hinnakirjas on öeldud ainult, et kuni 30% laenusummast. Seal teemas on mitmeid näiteid, kus erinevate lepingute puhul on näiliselt sarnastel tingimustel erinevaid trahve jagatud.
Johan111
Johan111
Nagu näha minu postitus täitis oma eesmärgi ja tekkis uus diskussioon. Suured tänud Vincentile ja Profitile, nüüd on pilt asjade käigust oluliselt selgem.Asi, mille võiks peale kohtutäiturile saatmist lepingu memosse lisada, on see kui palju muid nõudeid konkreetse isiku vastu on. Siis oskaks arvata, kas läheb kuu, aasta või kümme. Lisaks, kui on teada, et lepinguga mõnda aega miskit ei tehta, siis võiks näiteks kuu möödumisel lisada memo, et midagi ei toimu ja millal on oodata järgmist meeldetuletuskirja vms. Näiteks lepingu L13232422 juures on memo aprilli lõpust ja järgmine juuli algusest ehk kaks ja pool kuud on auk, mille kohta pole infot.Üks õhus olev küsimus on veel siin postitatu:https://www.omaraha.ee/et/forum/topic/345/?page=4#post-2580Mille järgi täpsemalt trahvide summasid määratakse? Hinnakirjas on öeldud ainult, et kuni 30% laenusummast. Seal teemas on mitmeid näiteid, kus erinevate lepingute puhul on näiliselt sarnastel tingimustel erinevaid trahve jagatud.
Johan111 ma tegelikult mõistan, sinu soovi võimalikult palju menetluse kohta teada saada aga ma kordan juba kunagi varem öeldut, et lõppeks taandub kõik usaldusele ja riskide teadvustamisele. Portaali haldajat foorumi vahendusel nn “kottida” on suhteliselt mõtetu, sest nagunii ei hakata kõiki võlamenetluses tehtavaid samme võlamenetluses kajastama. Põhjus on lihtne, see koormaks ebamõistlikult portaalihalduri persolnali ning kulutaks tarbetult aega, mida nad võiksid võlamenetlusele kulutada. Võin öelda, et kriitikute poolt korduvalt viidatud portaal pole oma võlamenetlustes selles osas sugugi informatiivsem. Näiteks Hispaania hapud laenud on võlamenetluse seisukohalt täiesti nn “muti augus”.

Täiteasjade nimekirja avaldamine võlgniku puhul ei anna investorile mitte midagi juurde. Investor peab siia investeeringu tegemisel endale teadvustama, et tegemist on suhteliselt kõrge riskiga investeermistootega.

Kohtus ja täitemenetluses, võlgade ümberkujundamise, pärimismenetluse ja pankrotimenetlusega on kõigil asjahuvilistel võimalus ennast kurssi viia lehe www.riigiteataja.ee vahendusel.

Usun investorina, et portaal tegeleb võlgnikega parimal võimalikul moel ning mina isiklikult ei näe lepingu võlamenetluse memos ka 2,5 kuuse augu puhul mingit traagikat.
VincentVega
uuetmees
Sulle uutemees soovitan aga korteriühistu juhatuse liikmena kiiresti maksekäsu avaldus portaali www.e-toimik.ee vahendusel teele panna. Korteriühistule kõige soodsam variant. Võlginikul ka vara olemas, milele sissenõuet pöörata. Juhul kui võlgnik esitav vastuväite, tuleb kohtus pisut vaielda ka aga see ei ole ju midagi keerulist.
VincentVega
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in