• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
 Ste nezamestnaní? Aj vy môžete spoľahlivo získať pôžičku
15.10.2015

Ste nezamestnaní? Aj vy môžete spoľahlivo získať pôžičku

Zostať bez práce nie je na zozname životných situácií, ktoré by sme si priali. Napriek tomu sa to môže stať každému. Ak sa vás to týka a uvažujete o dočasnej finančnej výpomoci, máme pre vás niekoľko informácií, ktoré sa vám môžu zísť. 

Predtým, ako si požičiate, budete musieť zvážiť, o aký úver máte záujem. Banky poskytujú peniaze formou spotrebiteľského úveru tak do 20 000 – 25 000 EUR. Pri zabezpečení nehnuteľnosťou dostanete viac peňazí na účet. Bez ručenia bude suma nižšia.

Taktiež záleží na tom, či dostávate aspoň nejaký príjem alebo ste úplne bez peňazí. Každá spoločnosť, či už je to banka, nebankovka, alebo iný poskytovateľ, berie do úvahy aspoň nejaký pohyb na účte. Detaily ponúk sú individuálne. Ohľadom konkrétnych podmienok pôžičiek sa informujte v danej spoločnosti.

Ak si banka nezaručí vaše peniaze nehnuteľnosťou, zaplatíte viac aj na úrokoch a RPMN (ročnej percentuálnej miere nákladov). RPMN určuje celkové náklady za pôžičku, čo môže okrem úroku zahŕňať aj iné poplatky.

Ako vyzerá pôžička bez ručenia cez Finzo.sk

Finzo je poskytovateľ pôžičiek od 50 do 1500 EUR. Náš systém funguje na princípe kolektívneho požičiavania, čo v praxi znamená, že vám požičia súkromná osoba. Vynechávajú sa medzičlánky sprostredkovania. Na úver vám prispeje skupina investorov, ktorí zase zhodnotia peniaze z vašich úrokov.

Našej spoločnosti, ako aj iným poskytovaľom záleží na tom, aby klienti splácali načas. A preto sa nevyhnete overovaniu bonity v registroch platičov. Podľa nich vám pridelíme ratingovú triedu (bonitu). Ak získate skóre nad 800, peniaze dostanete ihneď bez ohľadu na to, či máte alebo nemáte príjem. Pri posudzovaní žiadosti o pôžičku prihliadame aj na vek klienta, a to či ste vlastníkom nehnuteľnosti.

Poberáte aspoň materskú alebo dôchodok? Zvýšia sa vám šance

Pod skóre 800 žiadosť prehodnotíme a vypýtame si váš mesačný výpis z účtu za 6 mesiacov. Dobrá správa je, že ak aj ste nezamestnaní, ale máte podporu z Úradu práce, alebo ste na materskej či ste dôchodcom, máte šancu získať úver. Pravdepodobne nezískate 1000 EUR. No akákoľvek suma v neľahkej situácii je lepšia ako nič.

Každá žiadosť je individuálna a záleží od mnohých faktorov. Na peniaze nemusíte čakať dlho a nutné výdavky si môžete pokryť, aj keď ste ostali s minimálnym príjmom. Na Finzo.sk vám radi pomôžeme. 

online pozicka

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in