• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
 Prečo je pôžička cez Finzo taká jednoduchá?
02.10.2018

Prečo je pôžička cez Finzo taká jednoduchá?

Získať úver v bežnej banke môže byť pekne zložitý proces, ktorý môže trvať „len” niekoľko týždňov. Tak ako je potom možné, že pôžičky cez Finzo sú také rýchle a jednoduché? Čítajte ďalej, a uvidíte, že to nie je žiadna veda.

 

Ako je to možné?

Ak prídete do bežnej banky požiadať o úver či nebodaj hypotéku, čaká vás niekoľko týždňové peklo plné papierovačiek. Celý proces začína výberom najvýhodnejšej ponuky.

Všetky tie RPMN, úrokové sadzby, skryté poplatky a náklady na ostatné účty či posudky, sa zdajú byť pripravené tak, aby im obyčajný človek príliš nerozumel.

A to ešte nehovoríme o dokladovaní, žiadostiach a všetkých potvrdeniach, ktoré budete potrebovať. Návštevy úradov a zháňanie relevantných dokumentov môžu zabrať niekoľko dní. Musí to byť takto komplikované?

 

Spravme veci inak

Vo Finzo sme dlho rozmýšľali nad tým, prečo toto vlastne banky vyžadujú. Vedia predsa všetko – poznajú vaše majetkové pomery a vedia o vašich príjmoch. So všetkými informáciami, ktoré o vás po rokoch nazbierali, by malo byť predsa schválenie úveru hračka!

A preto sme sa rozhodli, že to urobíme inak. Stavili sme na jednoduchosť. Systém schvaľovania sme postavili na štyroch pilieroch, vďaka ktorým dokážeme spracovať a poskytnúť pôžičky rýchlejšie ako niektoré banky. A to aj napriek tomu, že na vašu komunitnú pôžičku treba nájsť viacero menších investorov.

Držíme sa týchto zásad:

 

1. Nemusíte dokladovať príjem

Pri rozhodovaní, či ste alebo nie ste vhodným kandidátom na pôžičku, Finzo od vás nepotrebuje doklady o príjme ani výpisy z účtu ako v banke. Všetky dôležité informácie a dokumenty totiž získavame prostredníctvom zoznamov EOS KSI (spoločnosť, ktorá sa venuje správe záväzkov) a CreditCheck.

Na základe týchto informácií vám pridelíme skóre, ktoré neskôr ovplyvňuje maximálnu výšku úveru a poradie, v akom bude vaša žiadosť vybavená.

Navyše, svoje skóre môžete ovplyvniť aj sami: stačí dokladovať svoj príjem, majetkové pomery alebo poskytnúť výpis z účtu. Po komplexnom zhodnotení môžeme vaše skóre zvýšiť.

 

2. Sme online

Prečo by ste mali kvôli pôžičke niekam chodiť? Všetko, čo potrebujete k tomu, aby sa investor mohol rozhodnúť pre vašu pôžičku je predsa online. A všetko čo potrebujete vy, na pôžičku cez Finzo, je internet banking, elektronický podpis a účet na portáli Finzo.sk.

 

3. Nemusíte čakať ...

Vo Finzo máme automatizovaný investičný systém, vďaka ktorému nemusíte čakať, kým si niekto všimne vašu žiadosť a rozhodne sa investovať. Už do 15 minút po tom, čo zadáte žiadosť o pôžičku, vás náš systém automaticky spojí s investormi, ktorí hľadajú ponuky obdobné vašej. Ak sa vám ich podmienky budú páčiť, prijmete ich ponuku a peniaze budete mať k dispozícii už po pár dňoch.

 

4. … ale môžete počkať na výhodnú ponuku

Ak sa vám však ponuka investorov nepáči, vždy môžete vystaviť novú požiadavku s inými podmienkami. Komunitné pôžičky nie sú ako klasické pôžičky v banke, kde sa zvyknú riadiť heslom „buď beriete, alebo môžete ísť inam”. Vo Finzo môžete počkať na investorov, ktorým sa bude vaša ponuka páčiť, alebo sa môžete uchýliť ku kompromisu. Určite nájdete zlatý stred, ktorý bude vyhovovať investorom aj vašej peňaženke.

 

Stále váhate?

Komunitné pôžičky cez Finzo sú úplne jednoduché. Obyčajní ľudia sa spoja, aby spoločne požičali v menších sumách a vyskladali tak pôžičku pre človeka v tiesni. A vďaka automatickým systémom Finzo sa môžu nájsť jednoducho. Či už hľadáte pôžičku alebo chcete nechať vaše peniaze pracovať, komunitné pôžičky sú pre vás tým najjednoduchším spôsobom!

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in