• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
 Láka vás dlhodobé investovanie? Tu sú naše tipy na to, kam investovať
02.08.2017

Láka vás dlhodobé investovanie? Tu sú naše tipy na to, kam investovať

Každého láka vidina ľahko zarobených peňazí. Jednou z osvedčených možností je správna a rozumná investícia. Ako investovať peniaze bez zbytočných rizík a zarobiť slušný balík peňazí?

 

Investujte dlhodobo

Stávkové kancelárie sú príkladom krátkodobých a rizikových investícií. Investujete svoje peniaze na výhru športového tímu a na druhý deň sa dozviete, že ste o ne prišli alebo, že ste zarobili pár desiatok eur. S dlhodobými investíciami máte väčšiu šancu zarobiť viac peňazí. Vyšší výnos však nie je jedinou výhodou.

 

Majetok sa meria počtom nehnuteľností

Nehnuteľnosti sú veľmi obľúbenou možnosťou, kam bez obáv schovať svoje peniaze. Neustále rastie ich hodnota, môžete ich prenajímať, ani kríza alebo inflácia vás o ne nepripraví a dokážu vám zarobiť peniaze pravidelne – v podstate každý mesiac. Avšak, musíte mať k dispozícii vysokú základnú sumu, za ktorú nehnuteľnosť kúpite. Počítať musíte aj s nákladmi na údržbu a opravy, s platením daní a podobne.

 

Rozvoj osobnosti ako moderný spôsob investovania

Máte k dispozícii peniaze? Zaplaťte si kurz, kúpte si knihu alebo bežte na workshop. Je úplne jedno, či sa naučíte cudzí jazyk, osvojíte si programovanie alebo absolvujete niekoľkomesačný kurz výživového poradcu. Každá nová znalosť alebo certifikát vám otvárajú nové možnosti zarábania peňazí.

 

Buďte moderní, investujte kolektívne

Niektorí ľudia si vyberajú sporenie v banke, iní svoje peniaze vkladajú na termínované vklady. Obľúbené sú však aj kolektívne investície (investícia do kolektívnych pôžičiek). Investujete určitú sumu peňazí, ktorú následne požičiate viacerým ľuďom. Tí vám peniaze splácajú so slušným úrokom.

Len vy rozhodujete o tom, komu peniaze požičiate a komu nie. Bezpečné investície do kolektívnych pôžičiek môžete realizovať cez Finzo, kde vám garantujeme 55 až 70 % peňazí zo záručného fondu v prípade, že by niektorý zo žiadateľov pôžičku nesplácal. Ak máte záujem o kolektívne investovanie, neváhajte nás kontaktovať.

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in