• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
 Bezúčelová pôžička bez zbytočných papierovačiek
30.09.2015

Bezúčelová pôžička bez zbytočných papierovačiek

Potrebujete si požičať peniaze na splatenie inej pôžičky alebo si chcete kúpiť auto, ísť na dovolenku? Nám o tom hovoriť nemusíte. Požičiame vám peniaze a nebudeme sa pýtať, na čo ich potrebujete.

Aké sú výhody pôžičky vo Finzo.sk

Bezúčelová pôžička je skvelým riešením pre tých, ktorí nechcú strácať čas vysvetľovaním, na čo pôžičku minú. Ak by ste si totiž zobrali spotrebný úver, museli by ste vydokladovať, na čo ste peniaze použili. Pokiaľ chcete peniaze minúť na rôzne účely, bezúčelová pôžička je ideálnym riešením. Finzo má pre vás pripravených mnoho výhod:

Rýchlosť vybavenia vám ušetrí čas

Nepriaznivá finančná situácia alebo potreba kúpiť si nevyhnutnú vec nás núti získať peniaze čo najrýchlejšie. Banky od vás požadujú mnoho údajov, musíte si vystáť dlhý rad, dohodnúť sa a čakať na schválenie. Niekedy ale na takéto úradné záležitosti nemáme čas a peniaze potrebujeme naozaj rýchlo. Vo Finzo získate peniaze do piatich dní od požiadania o pôžičku. U nás preferujeme rýchly, no zároveň zodpovedný proces vybavovania. 

Vypočítajte si výšku splátky

Chcete vedieť výšku vašej mesačnej splátky? Použite našu online kalkulačku. Zvoľte si sumu pôžičky a naša online kalkulačka vám automaticky vypočíta výšku mesačnej splátky.

Vybavenie pôžičky online

Nemusíte sa presúvať za peniazmi, oni prídu za vami samé. Jednoducho nás budete kontaktovať telefonicky alebo cez email a my vybavíme všetko za vás. Zmluvu podpíšete online, a to tak, že vám príde SMS-kou PIN kód a ten napíšete do zabezpečeného rozhrania na našej webovej stránke. 

Jasne stanovené podmienky od začiatku

Pri pôžičkách je dôležitý férový prístup nielen nebankovej spoločnosti, ale aj žiadateľa o pôžičku. Preto je potrebné dodržiavať všetky vopred dohodnuté okolnosti. Vo Finzo si môžete vziať pôžičku do 2000 eur. Dĺžka splácania úroku je maximálne 2 roky a stanovený úrok sa nemení, stále zostáva rovnaký. 

Ak sa omeškáte so splátkou, musíte zaplatiť dodatočné úroky za každý deň omeškania. Po piatich dňoch omeškania sú poplatky účtované do 10 €, neskôr by sa mohli zvýšiť až na 30 €. Záleží to ale aj od toho, ako by ste s nami tento problém komunikovali. Vážime si seriózny prístup, preto s vami budeme riešiť akýkoľvek problém. 

Ak hľadáte rýchle riešenie, kontaktujte nás a radi vám peniaze požičiame. Vyskúšajte si výhody kolektívnej pôžičky a požičajte si od nás peniaze rýchlo a bezpečne.

online pozicky

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in